Hej!

Jonna och Amanda heter vi och vi sitter som Phältmarskalk och Vice Phältmarskalk dvs. ordförande och vice ordf. i Överstaben 2017. Vi är de som har hand om bland annat budget, media och kontakt med högskolan och kommunen med flera.

På många sätt är vi ganksa lika; vi är båda 24år, har rött/lila hår och tycker om att sjunga karaoke och älskar att engagera oss i allt vad som har med studentlivet att göra. Däremot kommer vi från två helt skilda delar av landet, en från Skåne och en från Värmland, en är gyminstruktör och en har gymkort men inte gått till gymmet sedan i februari, och sist men absolut inte minst, en dricker Cola Zero och en föredrar Pepsi Max.

Men det vi har som mest gemensamt är att vi är supertaggade inför de kommande dagarna och ser otroligt mycket fram emot att få träffa er alla!