Hej alla blivande studenter vid Högskolan i Halmstad!

Nu på dagen är det blott 4 veckor kvar till 2018 års nollning.

Alla som blivit antagna till höstens studier kommer nu att få ett brev hemskickat från respektive program vid nollningen. I det kan ni läsa allt som ni behöver veta innan festen drar igång, så som vart ni ska mötas första dagen, kostnad och saker som helt enkelt är bra att veta.

I dagarna som följer efter att ni fått hem brevet kan programmen komma att ringa till er och berätta mer om nollningen så ifall ni undrar det minsta lilla, bara fråga på. Ta även en titt på respektive programs blogg, den hittar ni här.

Jag önskar er alla en riktigt solig fortsättning på sommaren och en ännu soligare NOLLNING!

Vi i Överstaben och alla program är riktigt taggade på den 23 augusti och att få träffa er,  låt oss kickstarta den här terminen och samla härliga minnen för livet!

//Skriphtställaren Överstaben 2018