Hej! Nu är det inte länge kvar tills antagningsbeskeden för höstens utbildningar anländer. Brev till er som blivit antagna kommer att skickas ut med information om nollningen och en student som redan läser på ert program kommer även ringa er och svara på frågor kring studierna och studentlivet. Mycket information finns även här på hemsidan samt programhemsidorna. 

Tills dess kommer här en presenation av oss i Överstaben!
Överstaben
 (eller ÖS) kallas vi sju studenter som sitter i styrelsen i kårorganet Nollningen. Detta innebär att vi är högsta hönsen när det gäller nollningen! Vi har det övergripande ansvaret i planeringsarbetet samt under nollningen och ser till att allt flyter på som det ska. Sedan januari har vi informerat, handlett och utbildat er stab och övriga overaller för att ordna det som ryktas vara Sveriges bästa nollning. Oss kommer ni stöta på en hel del under dessa dagarna och förhoppningsvis tycker ni att det är lika roligt som vi gör! 

 

Vi hoppas att ni tillsammans skapar 10 fantastiska dagar och ett minne för livet! 

Och glöm inte att följa oss på instagram @overstaben! 

/Överstaben 2019