Information till Basårsstudenter

Hejsan!

Vi i Överstaben har fått lite frågor angående nollning för basårsstudenter, svaret på er fråga är att ni kommer ha en kick-off efter den ordinarie nollningen! Mer info om detta kommer ni få på uppropsdagen.

Mvh

Överstaben

Fyra veckor kvar till nollningen 2018!

Hej alla blivande studenter vid Högskolan i Halmstad!

Nu på dagen är det blott 4 veckor kvar till 2018 års nollning.

Alla som blivit antagna till höstens studier kommer nu att få ett brev hemskickat från respektive program vid nollningen. I det kan ni läsa allt som ni behöver veta innan festen drar igång, så som vart ni ska mötas första dagen, kostnad och saker som helt enkelt är bra att veta.

I dagarna som följer efter att ni fått hem brevet kan programmen komma att ringa till er och berätta mer om nollningen så ifall ni undrar det minsta lilla, bara fråga på. Ta även en titt på respektive programs blogg, den hittar ni här.

Jag önskar er alla en riktigt solig fortsättning på sommaren och en ännu soligare NOLLNING!

Vi i Överstaben och alla program är riktigt taggade på den 23 augusti och att få träffa er,  låt oss kickstarta den här terminen och samla härliga minnen för livet!

//Skriphtställaren Överstaben 2018

Nollningen 2018

Halmstad Studentkår och ÖVERSTABEN presenterar stolt årets nollning.

Årets nollning kommer att inledas den 23 augusti och vara i 10 händelserika och riktigt roliga dagar, precis innan terminstart.
Det är ett jättebra sätt att lära känna högskolan, staden och framför allt sina nya kamrater!  Dessutom studenter från de andra 15 programmen som också börjar studera i höst!

Mer information om vad nollningen innebär och hur man kan anmäla sig kommer under våren.

Mvh

Överstaben

© 2018 Nollningen 2018

Tema av Anders NorenUpp ↑